Nyomdai termékek

Szórólap, prospektus

A termék nem mindig adja el saját magát. Fontos a körítés, ami gyakran egy látványos, megnyerő, kézzelfogható nyomdai megoldás. Új vevők vagy régiek? Önnek a célt és a tartalmat kell megadnia, a By Line megtervezi, majd kivitelezi mindezt.

Újság, kiadvány

Állandó, időszakos vagy eseti kiadványt szeretne? Fontos a forma is, nem csak a tartalom?

Önnek kizárólag a szövegekkel, esetleg a képanyagokkal kell rendelkeznie, a további teendők a tördeléstől kezdve egészen a gyártásig a By Line feladata.

Könyv

Kiadná könyvét? Puha vagy kemény borítóval?

Önnek csak ennyit kell eldöntenie, a többit bízza ránk. Kisebb vagy nagyobb példányszám esetén is elkészítjük szerzeményét, biztosítjuk, hogy aki majd kézbe veszi, elégedett lesz a kivitelével.

Névjegy

Normál, kreatív vagy vízálló anyagra. Egy-, kétoldalas vagy hajtott kivitelben. Fényképpel vagy nélküle. Ne feledje, a névjegye beszél Ön helyett.

Nyomtatvány, levélpapír

Kínálatunkban elérhető a normál levélpapír ugyanúgy, mint a 2 – 3 példányos önátíró nyomtatvány, tömbösítve, perforálva, igény szerint.

Boríték

Szilikonos záródású borítékokat kínálunk, digitális vagy ofszet nyomással, mennyiségtől függően.

Dosszié, mappa

25-100 db-ig digitális nyomással, 250 db-tól ofszetnyomással kínáljuk mappáinkat. Közel 20 féle stanc forma áll a rendelkezésére, melyek között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. A mappa stanc választék letöltéséhez kattintson ide!

Öntapadó-, üveg-, etikett – címkék

Nyomdai kínálatunkban papír alapú címkéket talál. A műanyag alapú ipari címkéket dekorációs kínálatunkban keresse.

Papír alapú címke kínálatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Étlap, itallap

Étlapok, itallapok a tervezéstől a gyártásig.

Hajtott vagy tűzött, fóliázott vagy vízálló, esetleg bőrkivitelű, cserélhető lapos étlapok? Válasszon! Az elmúlt években több millió hazai és külföldi vendég rendelt azokból az étlapokból és itallapokból, amelyek a By Line siófoki nyomdájában készültek.

Meghívó, oklevél

Céges rendezvényt szervez? Kiállításon jelenik meg? Bemutatót tartana? Családi vagy céges ünnep közeledik?

Tegye emlékezetessé az alkalmat egyedi tervezésű és gyártású meghívókkal, oklevelekkel, emléklapokkal. Rendelheti névre szólóan meghívóit, egyedileg tervezett és nyomott borítékkal.

Naptár

Minden vállalkozás álma, hogy a figyelem középpontjába kerüljön vevőinél. Klasszikus eszköz a vállalkozása logójával ellátott naptár, amely azon kívül, hogy remek üzleti gesztus, rendkívül praktikus is, és még az internet korában is igen sokan kedvelik. A céges naptár minden nap szó szerint a figyelem középpontjába van az Ön cégének a logójával együtt.

Kártya-naptárak, fali és asztali naptár gyártása egyedi igényei szerint.

Belépőjegy, bérlet

Színház, idegenforgalmi nevezetesség, kisebb-nagyobb rendezvény?

Akár folyamatosan, akár esetenként, de mindenkinek szüksége lehet jegyek, bérletek gyártására. Ki gondolná, mennyi részletre kell ügyelni előállításukkor. Ülés szerinti kiosztás, változó adatos nyomás vagy csak sorszámozás? Papírra vagy egyedi anyagra, igény szerint tömbösítve készüljön?

Gondolta volna, hogy akár vízálló kivitelben is elkészíthető a jegye vagy bérlete?

Vissza a termékek oldalra

Custom Design
x
Share This