Grafikai tervezés

Legyen az komplex arculattervezés, vállalati kiadvány, matrica, egyszerű névjegy, reklámtábla, 3D betű vagy zászló, a By Line grafikai csapata a nyomdai, dekorációs termékekhez kapcsolódóan bármilyen grafikai feladatot magas színvonalon lát el, a megrendelő által értékelt stílusvilággal. Jelentős grafikai kapacitása minden esetben szinte azonnali munkakezdést tesz lehetővé. Amennyiben a grafikai tervezést követően a kivitelezést is a By Line-ra bízza, jelentős kedvezményeket élvezhet a költségekből.

Grafikai anyagait minden esetben biztonságban tudhatja a cég ingyenes storage szolgáltatása révén!

A By Line minden grafikai anyagot fizikailag duplikálva, nagy adatbiztonságú, védett szervereken tárol. Partnerei grafikai anyagait több évre visszamenőleg megőrzi, tárolja, így igény esetén azok ismét hasznosíthatók, módosíthatók. Ennek köszönhetően új tervezési igénye esetén percek alatt rendelkezésünkre állnak meglévő arculati elemei, korábbi grafikai anyagai. Ezek az Ön tulajdonát képezik, a By Line csak megőrzi, tárolja Önnek, s kérésére bármikor átadja.

Ez a szolgáltatás nem elterjedt a piacon, ráadásul a By Line partnereinek ingyenes, mert munkatársaink hisznek benne, hogy az ügyfelet nem megszerezni kell, hanem kiérdemelni.

Szakértelem

Közzétéve

2016-05-12

Custom Design
x
Share This